Други број водича за ђаке и студенте „Будући кораци“!

Из штампе је изашао други број водича за ђаке и студенте „Будући кораци“!


Поштовани ђаци и студенти,

Пред Вама су дани који ће битно да одреде Вашу професионалну будућност. Сигурни смо да већ увелико разматрате бројне жеље, уз неизбежне недоумице о перспективи разних занимања и о солуцијама за лично и професионално остварење. Реч је о важним одлукама за једну младу и марљиву особу, отуда Вам је наша подршка добродошла и спремни смо да Вам максимално изађемо у сусрет.
Под покровитењством града Крагујевца осмислили смо Водич под називом „Будући кораци“ у намери да Ваши кораци крену правим путем.
На једном месту добићете прецизне и свеобухватне информације о постојећим образовним институцијама, сагледаћете ширу перспективу различитих концепција и нивоа образовања, и квалитетно проценити повољне алтернативе за касније запослење.
Крагујевац, универзитетски град лепе прошлости, богатог привредног потенцијала и развојне стратегије, нуди многе платформе, па ћете у нашим „Будућим корацима“ добијати и низ такође важних података: преглед културних дешавања, ваннаставних садржаја и низа других могућности које нуди наш град. Установа културе „Кораци“ Вам жели да корачате брзо али сигурно – јер будућност се не чека, будућност се ствара.
Будите чврсто на земљи, с погледом ка звездама.

Желимо Вам пуно среће и успеха!

Ваша Установа културе „Кораци“, Крагујевац