Будући кораци

 

 
Пред Вама су дани који ће битно одредити Вашу професионалну будућност. Сигурни смо да већ увелико разматрате своје бројне могућности и да се веома често запитате које будуће занимање ће Вас у потпуности професионално остварити – зато смо решили да Вам у поступку доношења једне од најбитнијих животних одлука, максимално помогнемо.
Под покровитељством града Крагујевца и уз подршку Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског управног округа, осмислили смо Водич под називом „Будући кораци“ у намери да Ваши кораци крену правим путем.
На једном месту добићете прецизне информације о постојећим образовним институцијама, сагледаћете перспективу различитих нивоа образовања и проценити где можете касније да се запослите.
Град Крагујевац, као универзитетски и град богатог привредног развоја, нуди бројне могућности, па ћете у нашим „Будућим корацима“ добијати и низ такође битних информација: преглед културних догађаја, ваннаставних садржаја и низа других могућности које нуди наш град.
Установа културе „Кораци“ Вам жели да корачате брзо, али сигурно – јер будућност се не чека, будућност се планира.

Желимо Вам пуно среће и успеха!

Ваша Установа културе „Кораци“, Крагујевац

Водич ових дана Установа дели БЕСПЛАТНО ђацима.

Клик на линк: https://publuu.com/flip-book/107879/289744/page/1